Beoordelingen van Thai Streetfood Schiedam

Recente recensies van Thai Streetfood Schiedam

5 sterren na 178 reviews

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen de opgegeven tijd bezorgd! Wederom heel lekker eten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van de maaltijd!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben zitten smullen, alleen de zoetzure saus viel een beetje tegen, maar de curry en de Thaise nasi waren heerlijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Op tijd bezorgd. Een absolute aanrader.

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder snel bezorgd, en ook (weer) erg lekker gegeten!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weeer!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Reactie van Thai Streetfood:🙏🏻

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk èn stipte bezorging

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed op smaak, grote portie. Heel lekker gegeten!

Reactie van Thai Streetfood:🙏🏻

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Streetfood:🙏🏻

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig Thais eten, heel snel bezorgd.

Reactie van Thai Streetfood:En bedankt voor uw bestelling 🙏🏻

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakexplosies... Zo lekker.. Ik geef 'n 10+

Reactie van Thai Streetfood:Ahh bedankt voor je positieve reactie!! Zijn we blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds 10 op 10.

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer marion!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en meer dan genoeg

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gegeten

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt voor uw bestelling !

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Streetfood at his best!

Reactie van Thai Streetfood:👍🏻☺️

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 5 keer super lekker gegeten te hebben wil ik alleen zeggen: tot de volgende bestelling, het was weer fantastisch lekker!

Reactie van Thai Streetfood:Altijd tevreden vaste klanten!! Bedankt weer!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo goed. Ka. Mezelf wel vaste klant noemen inmiddels 👍👍👍

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer zalig. Pure verwennerij!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer marion!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en het eten was heerlijk. Top!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten, precies op tijd bezorgd. Kortom een aanrader !

Reactie van Thai Streetfood:Fijn om te horen :)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, echte Thaise ervaring!

Reactie van Thai Streetfood:Top en bedankt!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is snel en het eten is van goede kwaliteit en lekker!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten al meerdere keren besteld en alles is top

Reactie van Thai Streetfood:Fijn en bedankt!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten! Altijd netjes verpakt en goed warm. Ik ben fan!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. We voelden ons weer even in Thailand.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker. Lang geleden dat ik echt liefde in eten heb geproefd, als ik iets bestelde. Ik had julie al gebeld, over het heerlijke eten. Ik bestel zeker nog een keer♡♡

Reactie van Thai Streetfood:Heel leuk zulke reacties!! :)

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Snelle service.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heeerlijk gegeten. Alleen voor de curry was specifiek ZONDER paprika besteld ivm allergie. Maar het zat er wel vollop in. Waardoor ik heb moeten ruilen met iemand anders. Beetje jammer.

Reactie van Thai Streetfood:Excuses! En bedankt voor uw bestelling

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker. Komen er graag, als het mag😂

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet en en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk alleen was de maaltijd lauw

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Alleen elke keer ligt er heel veel saus naaat het bakje van de curry. Loempia was ook wat koud. Verder genoten van het eten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ZALIG. 10 op 10!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Ik blijf er van smullen!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt weer terug in thailand

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!! 👍🏻👍🏻

Reactie van Thai Streetfood:Fijn om te horen weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier al jaren maar meestal afhalen laatste keren online Uitstekende site kwaliteit goed bezorging op tijd TOP DUS

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd naar helaas niet zo warm meer. Rijst en het varkensvlees was niet warm meer, de kip gelukkig wel maar toch jammer

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

Reactie van Thai Streetfood:Top en bedankt weer!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer lekker! Thanks :)

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer! :)

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld Pad thai kip en kai sate Op tijd bezorgd kwaliteit uitstekend had wat pittiger gemogen voor mij Maar dat zal ik aangeven bij mijn volgende bestelling Want die gaat er zeker komen als vasteklant Meestal afhaal gr

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer buurman! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Waren eventjes in Thailand. Werd zelfs eerder bezorgd dan gepland. Top en aanrader!

Reactie van Thai Streetfood:Fijn!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en op tijd bezorgd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en keurig op tijd bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelapp 2 updates van de bezorging. Snelle bezorging binnen de aangegeven tijd. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd in 1 woord ZALIG!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer erg lekker, goed verpakt, goed warm. Via mail krijg je juiste informatie over de status van je bestelling. het is helemaal goed!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !!! Een echte aanrader

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de geplande tijd geleverd en het was overheerlijk. Het rook naar Thailand in de kamer... Bedankt voor de geweldige gerechten. Wij gaan vaker bij jullie bestellen!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt voor je positieve reactie! Zijn we blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer tevreden over de bestelling Eten was super warm en perfect bereid

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Thai Streetfood:Altijd fijn om tevreden vaste klanten te hebben! Bedankt weer!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witte rijst was droog, verder alles prima !

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Thom Kha soep is goddelijk. Nergens beter. Nog fijner zou het zijn als ik de bezorger een digitale fooi zou kunnen geven.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3rd time we have had food delivered and the first 2 times the food and delivery was excellent. This time the delivery again was great but unfortunately the food was very average.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we iets verderop wonen in Rotterdam, is het eten niet alleen heerlijk maar warm. Beste Thai die wij afgelopen 5 jaar geprobeerd hebben in de regio!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Stelt nooit teleur! Jammmiieee!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sneller, en lekkerder, dan ooit....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer hier besteld, was wederom erg lekker. Bezorging was iets later, maar daar werd tijdig over gebeld. Erg netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten vlotte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow, Voor het eerst hier besteld maar zeker niet de laatste keer. Snelle bezorging en heerlijk eten.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse ingrediënten en erg smaakvol! Bezorging was vlug en de bezorger was vriendelijk.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker! so amazed that this great thai food exists in schiedam, not exactly a place famous for its cuisine options.

Reactie van Thai Streetfood:Thank you :)

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! We wanen ons altijd in Thailand als we eten bij Thai Streetfood!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen sinds de opening vaak bij Thai Street Food. Het is in een woord altijd: GEWELDIG.

Reactie van Thai Streetfood:Altijd fijn om zulke mensen als klantem te hebben.. bedankt weer!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was er eerder dan was aangegeven. Heel handig dat je via de mail je bestelling kan volgen. Volgende keer weer!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd goed wat je ook kiest!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, ik heb alles zo'n beetje al gezegd bij mijn vorige bestellingen. Het is en blijft heerlijk eten voor een uitstekende prijs.

Reactie van Thai Streetfood::)

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging. Wij hadden 2 curry's, qua smaak ( de kruiden bedoel ik hiermee) was prima, alleen leek het meer een soep, daar de saus heel dun was en waardoor ik er wat minder blij van werd. Ik had de avond ervoor hetzelfde gerecht bij iemand anders welke heel goed beviel.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een schot in de roos! Fantastische keuken en superlief personeel. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier besteld. 2 heerlijke gerechten besteld (keng kieuw waan & keng massaman). Ze waren beiden smaakvol. De bezorger was ruim op tijd en vriendelijk. We gaan zeker nog eens hier bestellen!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Eten goed van smaak & lekker vers, zoals altijd eigenlijk.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke gerechten!! En snel thuisbezorgd. Waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Helaas zat er in de 2 bestelde keng deng gerechten kip ipv rundvlees. (Rund was besteld en stond ook op de bon)

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beide curry's waren heerlijk zoals altijd. Alleen was de Pad Ka Prauw totaal niet pittig heb geen groene peper gezien.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer hier eten besteld, was lekker. Jammer dat ik mijn kortingscode die ik bij mijn vorige bestelling had gekregen nergens in kon voeren

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en snel bezorgd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers eten!!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer lucas zoals altijd :)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Intussen al een paar keer besteld bij jullie. Elke keer super-lekker, goed warm en absoluut voldoende voor 1 persoon. Ik ben erg benieuwd naar de andere maaltijden !

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt! :)

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed En altijd op tijd maar vandaag ruim 20 minuten eerder, dus niet fijn. Toen onze gasten kwamen was het eten al erg afgekoeld

Reactie van Thai Streetfood:Excuses voor dat we iets te vroeg waren. Maar door enorme drukte is het soms heel moeilijk voor ons om de aangegeven bezorgtijd aan te houden.. We doen en blijven ons best doen! Bedankt voor uw bestelling

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alleen erg jammer dat men geen maaltijden met garnalen kan bestellen via internet. Daarom maar 4 sterren.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en super lekker

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd en temperatuur voedsel was oké. Dit was de 1e keer een bestelling. De saté (voorgerecht) was lekker. Ik ben geen expert van Thaise gerechten, maar de smaken vielen een beetje tegen ten opzicht van wat ik bij andere Thaise restaurants heb geproefd. De Pad med mumuang smaakte meer naar Chinees eten, de Pad thai was flets qua smaak en de noedels veel te klef. Jammer. Wel grote porties - genoeg voor een 2e maaltijd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar toen ik op het afgesproken tijdstip langskwam, zeer smakelijk, lekker gekruid en ruime porties

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heldere communicatie en snelle levering. Eten was lekker en goed op temperatuur. Aanrader

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we besteld hebben op tijd afgeleverd. En zoals "gewoonlijk" erg smakelijk!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was even lekker als in de zaak opgediend

Reactie van Thai Streetfood:Top beoordeling! ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, Het beste Thais restaurant van Zuid Holland.

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt weer peter!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels lijkt erop dat we vaste afhaalklant zijn geworden. Dat is niet voor niets!! Heerlijk eten, aanrader.

Reactie van Thai Streetfood:Fijn dat jullie vaste klant van ons zijn! Goed eten is goed teken! Bedankt weer!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker allemaal.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezord!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het was weer erg lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten En mooi op tijd Super.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekend eten en vriendelijk personeel. Ik zal ze missen als we verhuisd zijn.

Reactie van Thai Streetfood:Hey peter ga jij verhuizen dan?

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg goed, een van mijn favorieten.

Reactie van Thai Streetfood:Fijn om te horen :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten & goede service. Bestel hier al jaren!

Reactie van Thai Streetfood:Hey sebas!! Trouwe klant! Bedankt weer en tot snel :)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Helaas liet de bestelling op zich wachten. Gezien de carona tijd lopen de dingen nu eenmaal wat anders. Eten smaakte er niet minder lekker door.

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt voor uw geduld gert! En fijn om te horen dat het weer gesmaakt heeft!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snelle levering en het eten was super lekker!!!

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt voor uw bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank voor de lekkere maaltijd. Weer als vanouds. Hopelijk kunnen we over een tijdje weer bij jullie zitten. Sterkte in deze lastige tijd.

Reactie van Thai Streetfood:Bedankt voor je bestelling weer! en ik hoop ook dat deze lastige periode snel over is!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Hartstikke bedankt weer, tot de volgende keer! Blijf gezond mensen.....

Reactie van Thai Streetfood:Heel erg bedankt voor jullie komst weer! Tot snel en ook jullie be safe!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, precies op tijd bezorgd.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Nu de bezorgservice geprobeerd en ook hier tevreden over👌🏻. Wil je echt Thais eten, dan is dit je adres!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal heerlijk! Lekker pittig maar ook weer niet te pittig. Heerlijke curry, met ook bijzonder smakelijke gebakken rijst! Vega tom yam soep ook verukkelijk! Aanrader voor vega en vegan mensen want bijna alles is ook standaard vega/vegan te bestellen. Alleen vega soep Tom tud tjee vond mijn man te zoet en vega tofu spiesjes waren wat flauw. Suggestie: wat meer marineren en grillen ipv frituren.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Als alternatief voor de 2e keer afgehaald en het was weer heerlijk. Zijn nu overtuigd dat dit voor ons het adres is waar we voor heerlijk eten terecht kunnen :) Goede en vriendelijke service.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie schone zaak en heerlijke verse gerechten!!! Aanrader...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorg tijd was goed en eten nog goed warm. Prima

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend ! de Pad thai was net zo lekker als in Thailand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker! 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht lekker eten!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De thom kha ka soep was heerlijk. De pad krapao vonden wij niet uitgesproken genoeg. Maar dat is een kwestie van smaak. De ingrediënten waren vers en goed! We hebben een uur gewacht op het bestelde eten dat vonden we wel wat lang. Maar goed of het druk is of niet, heb je niet in de hand.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Goede kwaliteit. Heerlijk

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten die ook nog snel worden bezorgd, aanrader!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 18.20, bezorgd om 18.20... Zoals gewoonlijk waren alle gerechten weer TOP.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten. Jammer dat er nog op de site stond dat je een gratis blikje drinken zou krijgen bij je bestelling. Aan de deur werd pas verteld dat deze actie niet meer geldig was. Had ik dat eerder geweten. Verder altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitstekend. Niets op aan te merken!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt geleverd, uitstekende kwaliteit zorgvuldig verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten . een echte aanrader

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt meer als gedacht, een paar grote bladen sla onder het vlees dan is het bakje snel vol. Bij bestelling via Internet een blikje frisdrank gratis ik heb het niet gezien?

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, wederom uitstekend. We hebben genoten van de loempia's, curry's, sate etc. Bezorging zeer snel, 20 min. Ga vooral zo door en jullie hebben trouwe klant.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd, de curry's, date, loempia etc... Besteld voor 18.20 en ook geleverd op die tijd. Alles TOP dus!

Reactie van Thai Streetfood:Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Bedankt weer!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom hebben we uitstekend gegeten.

Reactie van Thai Streetfood:Fijn en bedankt weer!:)

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en precies op tijd.

Reactie van Thai Streetfood:Fijn dat het gesmaakt heeft! Bedankt! :)

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heel erg lekker gegeten. Verse ingrediënten en heelijk gekruid. Tot de volgende keer.

Reactie van Thai Streetfood:Top peter! Hopelijk ben je al wat opgeknapt

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten, goeie en vriendelijke service.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen de waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd precies op tijd bezorgd. Maaltijd was goed van temperatuur.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit! Heerlijk verrast. Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating