Beoordelingen van Thai Streetfood Schiedam

Recente recensies

5.0
Jacqueline
gisteren

Altijd heerlijk vers Thais eten. Zeer goede kwaliteit

Mick Stam
23 januari 2022

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
21 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!

Michel
20 januari 2022
Ollie
12 januari 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. Pure verwennerij.

Arno
10 januari 2022

Blijft goed eten! Netjes bezorgd. Wederom complimenten! Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hmak
7 januari 2022

Heerlijk eten!

Rob
3 januari 2022

Snelle bezorging, lekker eten!

Marion
31 december 2021

10 op 10! Alvast een voorspoedig 2022

Tineke Cuperus
24 december 2021

Eten als vanouds lekker, warm en heel snel bezorgd.

Beijen
24 december 2021
Ales
21 december 2021

Pad thai was te olie achtig en noodles te zacht gekookt :( Bezorging snel en vriendelijk

Henk
13 december 2021
ERIK
11 december 2021

Heerlijk! Zoveel beter dan de standaard 'chinees'.

Marion
11 december 2021

Was weer heerlijk als vanouds 😊

Mariska van der Ploeg
7 december 2021

Inmiddels 2x besteld. Eten is heerlijk en de porties zijn groot. Bezorgtijd was ook beide keren binnen 30 minuten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Lucas Snijders
4 december 2021
Harry Meijer
29 november 2021

Gewoon super!

Lucas Snijders
27 november 2021

Altijd goed!! Ga zo door!!

Johan
27 november 2021

Ruim een uur moeten wachten totdat de bestelling geleverd werd. Eerst werd ik gebeld dat het 20 minuten later werd ivm drukte en een uur later werd ik gebeld met de vraag of ik de bestelling al ontvangen had. Dat was niet het geval. Toen binnen een kwartier geleverd. De beloofde gratis drankjes zaten er echter niet bij. Het eten daarentegen was weer prima πŸ‘Œ

Huub
27 november 2021

Het was lekker en op tijd.

Michiel
23 november 2021

Snel bezorgd, en weer Γ©rg lekker!

J.
16 november 2021

Genoten van het heerlijke eten. Een echte aanrader!

Claudia
2 november 2021

Altijd super lekker bij de Thai streetfood! En zo veel vegetarische opties!

Marlous
31 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten!

Peter
17 oktober 2021

Was weer heerlijk, we waren laat met bestellen maar het werd erg vlot en zelfs met korting geleverd!! TOP

Hycko
15 oktober 2021

Altijd heerlijk! Ook in het gezellige restaurantje ben je prima op je plaats als je van authentieke Thaise gerechten houd!

X van Haaften
13 oktober 2021
Mick Stam
11 oktober 2021
Ales
8 oktober 2021

Pad thai was super. Bezorger was netjes en heel vriendelijk!

Anita
1 oktober 2021

Zeer smakelijk Thais gegeten. Al het eten kwam na bestelling warm bij ons aan. Zowel de voorgerechtjes met verschillende sausjes als de curry hebben ons prima gesmaakt! Fijn dat met bezorging minder gebruik gemaakt wordt van platck!

Mick
22 september 2021

Heel lekker

Onno
20 september 2021

Het was heerlijk ik heb genoten ook snelle bezorging top!

Ales
20 september 2021

Red curry was dit keer echt on point, heel lekker! Bezorger vriendelijk en stipt op tijd! Thank you

Max
20 september 2021

Prima, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
13 september 2021

Op tijd klaar en alles was perfect op smaak. Vriendelijk personeel! Kom zeker terug

Mick Stam
11 september 2021

Heerlijk , lekker op temperatuur

RenΓ©
10 september 2021

snel geleverd,erg lekker,voor een goede prijs!

Dujardin
1 september 2021

Lekker en prima op tijd

Eva
29 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 augustus 2021

Heerlijk eten. Super snel bezorgd. Echte aanrader met uitgebreide keus. TOP

Ken
27 augustus 2021

Lekker eten, supersnelle bezorging!

Sarah
26 augustus 2021

Simpel, maar heel lekker en vers eten!! Ik ben grote fan!! Cashewnoten zijn nog knapperig, oestersaus is heerlijk en de kip super mals! Bezorging altijd vriendelijk en snel.

Lucas Snijders
23 augustus 2021

Altijd snel, vers en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coraline
11 augustus 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging. Soms duurt bezorging wat langer (maar hey dat betekent veel bestellingen en dat is positief toch?) echter altijd goed warm en vers! Kwaliteit

Lucas Snijders
10 augustus 2021

Altijd goed, lekker, vers en snelle bezorging!!

Marion
29 juli 2021

Was weer 10 op 10!

maarten
20 juli 2021

lekker eten, mooi op tijd. ruime porties, meestal hou ik over voor de volgende dag

Jolanda en Alex
17 juli 2021

was weer heerlijk, verse groente, goede authentieke smaken

Harriet
15 juli 2021

Heerlijk eten en stipt op tijd

Lucas Snijders
11 juli 2021

Altijd goed en snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Witte
10 juli 2021

Altijd lekker eten πŸ‘

Annika
8 juli 2021

Altijd lekker eten!

Louise
6 juli 2021

Heerlijk,

Ilona
30 juni 2021

Altijd super.

Lucas Snijders
29 juni 2021
Ar
27 juni 2021

Vers smaakvol eten, met aandacht klaargemaakt, prima op tijd bezorgd, AziΓ« in huis...

Erna Vrijland
25 juni 2021

Was weer heerlijk

Mick Stam
18 juni 2021

Was heel smakelijk , dank

Gh
6 juni 2021

Heerlijk eten!

Lucas Snijders
5 juni 2021

Altijd goed!!

Hycko
5 juni 2021

Altijd goed

De Bruyn
31 mei 2021

De kok van Thai streetfood is erg goed. We zijn vaak in Thailand geweest, en waarderen de smaak van het eten, wat net zo smaakt als het streetfood in Thailand ( de sate en de loempia's) en in de restaurants op straat. Heel goed, nu na 5 keer besteld te hebben nog nooit tegengevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
30 mei 2021
Peter
27 mei 2021

Heerlijk eten... streetmix/ Kai satΓ©/ Po pia kai/ Pad med mumuang met witte rijst en kip/ Kao pad met garnalen Γ©n zeer snel bezorgd. Ruim voor de aan gegeven tijd. TOP

Monique
22 mei 2021

Minpuntje wat ik toch moet aanstippen is dat de maaltijd te vroeg werd bereid ( niet op de verzoektijd ) en bezorgd. Dit werd echter wel vooraf telefonisch gemeld. Eten was goed warm en lekker.

Lucas Snijders
19 mei 2021

Altijd goed en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
16 mei 2021

Heerlijke verse gerechten en goed van smaak! Super snelle bezorging, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hycko
10 mei 2021

Altijd dikke prima! Vers bereid en snel thuis bezorgd. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
9 mei 2021

Altijd goed.

Chang nooy
6 mei 2021

Eten arriveerde ruim 20 min eerder dan geschatte tijd, fantastisch!! Het eten was lekker heet, en kwalitatief heel goed van smaak, alles klopte. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Peter
5 mei 2021

Alweer ontzettend lekker! En ook nog goed stomend heet bij openen van de bakjes.

Lilyser
4 mei 2021

Ik bestel hier graag maar de laatste keren is het eten (curries, pad thai) echt te waterig/flauw van smaak.

Delait
27 april 2021
John Kobes
27 april 2021

Prima eten mag wel iets meer bite hebben. De portie mogen k wel iets groter.

N. Breuer
26 april 2021

Super lekker vega

Sarah
26 april 2021

Was lekker, goede smaak, het was het proberen waard.

Johan
26 april 2021
Sawadee
18 april 2021

Heerlijk. Wel wat veel uien., maar smask prima. Ook sate overheerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

😊

Erik
17 april 2021

Het eten was echt super lekker, alleen het kwam een halfuur eerder dan de voorspelde tijd.;-) Waren we helemaal blij mee, deze keer.

Reactie van Thai Streetfood

Dank je wel!!

Marion
17 april 2021

Weer 10 op 10 hopelijk kunnen we binnenkort weer gezellig ter plaatse genieten van al het lekkers!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ˜ŠπŸ™πŸ»

Peter
16 april 2021

Alles wat ik besteld had was heerlijk. Po pia tjee, Tod man pia, streetmix, Koa pad met rund. Voor mij sprong de Pad med Mumuang met kip en witte rijst er bovenuit. Echter de vega mini loempia's waren ook erg smaakvol. De bezorging was iets te laat. Het eten maakte dat méér dan goed :-)

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horen dat alles naar wens was peter!

maarten
15 april 2021

lekker eten, goed van smaak. verder was de bezorging snel, ongv even lang als een pizza. en ze verkopen bier, ook niet onbelangrijk

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Guido
10 april 2021

Was zoals altijd top

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer !!

Ilya
5 april 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten! Tom kha kai soep mega goed op smaak en het roerbak gerecht ook zoals altijd on point! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horenπŸ™πŸ»

Fabian
4 april 2021

Het eten was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt!πŸ™πŸ»

Marina
31 maart 2021

Mensen ga hier heen! Wij rijden zelfs vanuit Gouda naar Schiedam om hier te bestellen en dan te picknicken op straat (Want Corona) om te genieten dit fantastische streetfood!

Jacqueline
28 maart 2021

Erg smakelijk en goed warm

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt!

Marcel Snijder
22 maart 2021

Op tijd bezorgd en heerlijke verse Thaise gerechten zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

karin
22 maart 2021

snel, lekker, heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Norman B
21 maart 2021

Echt echt echt heel heel heel lekker. Ik zeg beste eten van Schiedam. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
20 maart 2021

Heerlijk gegeten. Hopelijk binnenkort ter plaatse!

Reactie van Thai Streetfood

Laten we het hopen! πŸ™πŸ»

Harriet
20 maart 2021

Heerlijk eten en op afgesproken tijd bezorgd

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt! πŸ™πŸ»

J W Huysman
15 maart 2021

Heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Hans
14 maart 2021

We hebben, zoals altijd, ook nu weer heerlijk gegeten. Bovendien was de vriendelijke bezorger ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»Bedankt weer!

Hycko
14 maart 2021

Constante kwaliteit, altijd de juiste smaak sensatie. Vriendelijk personeel en snelle bezorging aan huis!

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer buurmanπŸ™πŸ»

Chang nooy
12 maart 2021

Bestelling keurig optijd, kwaliteit van het eten perfect, ik heb een Thaise vrouw, en die vond het erg lekker, ze zei dat het misschien wel lekker zou zijn als er bij bepaalde gerechten kleine bakjes sambal bij zouden zitten ( wat je aan tafel ook krijgt), we gaan hier zeker vaker bestellen en eten als de corona ellende over is

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Robert
7 maart 2021

Ruim binnen de opgegeven tijd bezorgd! Wederom heel lekker eten

Reactie van Thai Streetfood

πŸ‘πŸ»

Marion
6 maart 2021

We hebben weer heerlijk genoten van de maaltijd!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Annika
5 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Ronald
27 februari 2021

We hebben zitten smullen, alleen de zoetzure saus viel een beetje tegen, maar de curry en de Thaise nasi waren heerlijk

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Blom
25 februari 2021

Was weer top

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Pia
25 februari 2021

Heerlijke smaken. Op tijd bezorgd. Een absolute aanrader.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt!

Michiel
23 februari 2021

Bijzonder snel bezorgd, en ook (weer) erg lekker gegeten!

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weeer!

Bianca
21 februari 2021
Winters
19 februari 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Harriet
19 februari 2021

Weer heerlijk Γ¨n stipte bezorging

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer!

Jolijn
12 februari 2021

Goed op smaak, grote portie. Heel lekker gegeten!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Sandra
11 februari 2021
Reactie van Thai Streetfood

πŸ™πŸ»

Talitha
5 februari 2021

Zalig Thais eten, heel snel bezorgd.

Reactie van Thai Streetfood

En bedankt voor uw bestelling πŸ™πŸ»

Norman B
1 februari 2021

Smaakexplosies... Zo lekker.. Ik geef 'n 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Ahh bedankt voor je positieve reactie!! Zijn we blij mee!

Marion
1 februari 2021

Als van ouds 10 op 10.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer marion!!

Robett
31 januari 2021

Super lekker eten en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt! πŸ‘πŸ»

Mike
30 januari 2021

Mooi op tijd en heerlijk gegeten

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt voor uw bestelling !

Bernard
29 januari 2021

Streetfood at his best!

Reactie van Thai Streetfood

πŸ‘πŸ»β˜ΊοΈ

Jessie
25 januari 2021
Miranda
24 januari 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
24 januari 2021

Na 5 keer super lekker gegeten te hebben wil ik alleen zeggen: tot de volgende bestelling, het was weer fantastisch lekker!

Reactie van Thai Streetfood

Altijd tevreden vaste klanten!! Bedankt weer!

Norman B
23 januari 2021

Zo goed. Ka. Mezelf wel vaste klant noemen inmiddels πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer!

Marion
21 januari 2021

Zoals altijd weer zalig. Pure verwennerij!

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer marion!!

Pia
20 januari 2021

Bezorging op tijd en het eten was heerlijk. Top!

Danny
19 januari 2021

Heerlijk Thais eten, precies op tijd bezorgd. Kortom een aanrader !

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horen :)

Robert
17 januari 2021

Lekker, echte Thaise ervaring!

Reactie van Thai Streetfood

Top en bedankt!

Vat
16 januari 2021
Sherida
13 januari 2021

Bezorging is snel en het eten is van goede kwaliteit en lekker!

Hma
10 januari 2021
Michel
10 januari 2021
Michel
8 januari 2021

Super lekker eten al meerdere keren besteld en alles is top

Reactie van Thai Streetfood

Fijn en bedankt!

Sarah
5 januari 2021

Heerlijk vers eten! Altijd netjes verpakt en goed warm. Ik ben fan!

Herbert
3 januari 2020

Heerlijk. We voelden ons weer even in Thailand.

Bianca
2 januari 2020

Het was geweldig lekker. Lang geleden dat ik echt liefde in eten heb geproefd, als ik iets bestelde. Ik had julie al gebeld, over het heerlijke eten. Ik bestel zeker nog een keerβ™‘β™‘

Reactie van Thai Streetfood

Heel leuk zulke reacties!! :)

MV
24 december 2020
Linda
23 december 2020

Lekker eten! Snelle service.

Petra
19 december 2020

Prima bezorging en heeerlijk gegeten. Alleen voor de curry was specifiek ZONDER paprika besteld ivm allergie. Maar het zat er wel vollop in. Waardoor ik heb moeten ruilen met iemand anders. Beetje jammer.

Reactie van Thai Streetfood

Excuses! En bedankt voor uw bestelling

Els
19 december 2020

Zoals altijd weer lekker gegeten.

H.Libeton
16 december 2020

Het eten is altijd lekker. Komen er graag, als het magπŸ˜‚

Hans Schuitman
14 december 2020

Snel en heet en en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
12 december 2020

Smakelijk alleen was de maaltijd lauw

Elma
11 december 2020

Heerlijk gegeten

Anke
7 december 2020
Annemieke
5 december 2020

Super lekker eten. Alleen elke keer ligt er heel veel saus naaat het bakje van de curry. Loempia was ook wat koud. Verder genoten van het eten.

Marion
5 december 2020

Zoals altijd ZALIG. 10 op 10!

Arno
1 december 2020

Super lekker! Ik blijf er van smullen!

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt!

alexander schipper
29 november 2020

Super lekker, echt weer terug in thailand

Lucas Snijders
29 november 2020

Altijd goed!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horen weer!

Rene
28 november 2020

Kom hier al jaren maar meestal afhalen laatste keren online Uitstekende site kwaliteit goed bezorging op tijd TOP DUS

Erba
27 november 2020

Was heerlijk zoals altijd naar helaas niet zo warm meer. Rijst en het varkensvlees was niet warm meer, de kip gelukkig wel maar toch jammer

Kim
27 november 2020

Het was erg lekker.

JP
26 november 2020

Lekker en op tijd

Reactie van Thai Streetfood

Top en bedankt weer!

Raoul
25 november 2020

Hij was weer lekker! Thanks :)

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer! :)

lb
22 november 2020
Reactie van Thai Streetfood

Bedankt!

Rene
22 november 2020

Besteld Pad thai kip en kai sate Op tijd bezorgd kwaliteit uitstekend had wat pittiger gemogen voor mij Maar dat zal ik aangeven bij mijn volgende bestelling Want die gaat er zeker komen als vasteklant Meestal afhaal gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer buurman! :)

Petra
21 november 2020

Super lekker gegeten. Waren eventjes in Thailand. Werd zelfs eerder bezorgd dan gepland. Top en aanrader!

Reactie van Thai Streetfood

Fijn!!

Jack Van den Engel
20 november 2020

Smaakvol en op tijd bezorgd

Jessie
15 november 2020
Huub
12 november 2020

Het was heel lekker en keurig op tijd bezorgd.

Henk
8 november 2020

Duidelijke bestelapp 2 updates van de bezorging. Snelle bezorging binnen de aangegeven tijd. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
7 november 2020

Zoals altijd in 1 woord ZALIG!

Werner
2 november 2020

Zoals altijd was het eten weer erg lekker, goed verpakt, goed warm. Via mail krijg je juiste informatie over de status van je bestelling. het is helemaal goed!

Robert
31 oktober 2020

Top!

Angela
30 oktober 2020

Heerlijk gegeten !!! Een echte aanrader

Peter
29 oktober 2020

Perfect.

Ano
21 oktober 2020
Pauline
19 oktober 2020

Perfect op de geplande tijd geleverd en het was overheerlijk. Het rook naar Thailand in de kamer... Bedankt voor de geweldige gerechten. Wij gaan vaker bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt voor je positieve reactie! Zijn we blij mee!

J W Huysman
18 oktober 2020

We zijn zeer tevreden over de bestelling Eten was super warm en perfect bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer! :)

Zen
17 oktober 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Thai Streetfood

Altijd fijn om tevreden vaste klanten te hebben! Bedankt weer!

Raoul Verveer
10 oktober 2020

Echt super lekker.

anoniem
7 oktober 2020
M.van der Windt
2 oktober 2020

Witte rijst was droog, verder alles prima !

Mari
28 september 2020

Gewoon erg lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MML
26 september 2020

De Thom Kha soep is goddelijk. Nergens beter. Nog fijner zou het zijn als ik de bezorger een digitale fooi zou kunnen geven.

Zen
26 september 2020

Heerlijk eten altijd!

Iwan
26 september 2020

3rd time we have had food delivered and the first 2 times the food and delivery was excellent. This time the delivery again was great but unfortunately the food was very average.

Frank
24 september 2020

Ondanks dat we iets verderop wonen in Rotterdam, is het eten niet alleen heerlijk maar warm. Beste Thai die wij afgelopen 5 jaar geprobeerd hebben in de regio!

Sarah
22 september 2020

Heerlijk zoals altijd. Stelt nooit teleur! Jammmiieee!

Jonk
14 september 2020
lisa
14 september 2020

sneller, en lekkerder, dan ooit....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Vrijland
14 september 2020
vat
10 september 2020
Zen
6 september 2020

Heerlijk zoals altijd!

aw
4 september 2020
Robert
3 september 2020

2e keer hier besteld, was wederom erg lekker. Bezorging was iets later, maar daar werd tijdig over gebeld. Erg netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
31 augustus 2020

Lekker eten vlotte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 augustus 2020

Wow, Voor het eerst hier besteld maar zeker niet de laatste keer. Snelle bezorging en heerlijk eten.

lb
27 augustus 2020

altijd lekker

Elisabeth
24 augustus 2020

Heerlijk!

Suzan
22 augustus 2020

Altijd verse ingrediΓ«nten en erg smaakvol! Bezorging was vlug en de bezorger was vriendelijk.

lisa
21 augustus 2020

altijd lekker! so amazed that this great thai food exists in schiedam, not exactly a place famous for its cuisine options.

Reactie van Thai Streetfood

Thank you :)

Marlous Blom
17 augustus 2020

Wederom heerlijk! We wanen ons altijd in Thailand als we eten bij Thai Streetfood!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helene
17 augustus 2020

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Voute
15 augustus 2020

Wij bestellen sinds de opening vaak bij Thai Street Food. Het is in een woord altijd: GEWELDIG.

Reactie van Thai Streetfood

Altijd fijn om zulke mensen als klantem te hebben.. bedankt weer!

Els
14 augustus 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling was er eerder dan was aangegeven. Heel handig dat je via de mail je bestelling kan volgen. Volgende keer weer!

Nadia
7 augustus 2020

Heerlijk!

Zen
5 augustus 2020

Heerlijk eten, altijd goed wat je ook kiest!

Peter
1 augustus 2020

Tja, ik heb alles zo'n beetje al gezegd bij mijn vorige bestellingen. Het is en blijft heerlijk eten voor een uitstekende prijs.

Reactie van Thai Streetfood

:)

Annemiek
24 juli 2020

Snelle en nette bezorging. Wij hadden 2 curry's, qua smaak ( de kruiden bedoel ik hiermee) was prima, alleen leek het meer een soep, daar de saus heel dun was en waardoor ik er wat minder blij van werd. Ik had de avond ervoor hetzelfde gerecht bij iemand anders welke heel goed beviel.

Hycko
20 juli 2020

Altijd weer een schot in de roos! Fantastische keuken en superlief personeel. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Vrijland
20 juli 2020
Machiel
19 juli 2020

Voor de 1e keer hier besteld. 2 heerlijke gerechten besteld (keng kieuw waan & keng massaman). Ze waren beiden smaakvol. De bezorger was ruim op tijd en vriendelijk. We gaan zeker nog eens hier bestellen!

Caroline
16 juli 2020

Snel geleverd. Eten goed van smaak & lekker vers, zoals altijd eigenlijk.

Ineke
13 juli 2020

Overheerlijke gerechten!! En snel thuisbezorgd. Waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
9 juli 2020

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Helaas zat er in de 2 bestelde keng deng gerechten kip ipv rundvlees. (Rund was besteld en stond ook op de bon)

Peter
5 juli 2020

De beide curry's waren heerlijk zoals altijd. Alleen was de Pad Ka Prauw totaal niet pittig heb geen groene peper gezien.

Daisy
2 juli 2020

Voor de 2e keer hier eten besteld, was lekker. Jammer dat ik mijn kortingscode die ik bij mijn vorige bestelling had gekregen nergens in kon voeren

Har
20 juni 2020

Heerlijk, en snel bezorgd

Jamie
20 juni 2020

Zoals altijd weer goed!

Lucas Snijders
14 juni 2020

Altijd lekker en vers eten!!

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer lucas zoals altijd :)

R. v.d. Vlies
13 juni 2020

Intussen al een paar keer besteld bij jullie. Elke keer super-lekker, goed warm en absoluut voldoende voor 1 persoon. Ik ben erg benieuwd naar de andere maaltijden !

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt! :)

Vrijland
12 juni 2020

Altijd goed En altijd op tijd maar vandaag ruim 20 minuten eerder, dus niet fijn. Toen onze gasten kwamen was het eten al erg afgekoeld

Reactie van Thai Streetfood

Excuses voor dat we iets te vroeg waren. Maar door enorme drukte is het soms heel moeilijk voor ons om de aangegeven bezorgtijd aan te houden.. We doen en blijven ons best doen! Bedankt voor uw bestelling

Martijn
11 juni 2020
Lucas Snijders
2 juni 2020

Altijd lekker en vers πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
24 mei 2020

Heerlijk eten. Alleen erg jammer dat men geen maaltijden met garnalen kan bestellen via internet. Daarom maar 4 sterren.

Erna Vrijland
24 mei 2020
Ric
17 mei 2020

Keurig op tijd en super lekker

Marjolein
13 mei 2020

Bezorging prima op tijd en temperatuur voedsel was okΓ©. Dit was de 1e keer een bestelling. De satΓ© (voorgerecht) was lekker. Ik ben geen expert van Thaise gerechten, maar de smaken vielen een beetje tegen ten opzicht van wat ik bij andere Thaise restaurants heb geproefd. De Pad med mumuang smaakte meer naar Chinees eten, de Pad thai was flets qua smaak en de noedels veel te klef. Jammer. Wel grote porties - genoeg voor een 2e maaltijd.

Leo
11 mei 2020

Mooi op tijd, heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
7 mei 2020

De bestelling stond klaar toen ik op het afgesproken tijdstip langskwam, zeer smakelijk, lekker gekruid en ruime porties

Jan
7 mei 2020
Yiou
29 april 2020

Heldere communicatie en snelle levering. Eten was lekker en goed op temperatuur. Aanrader

Carwas
28 april 2020

Top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marius
28 april 2020

Wat we besteld hebben op tijd afgeleverd. En zoals "gewoonlijk" erg smakelijk!

Peter van der Raaf
27 april 2020

Het eten was even lekker als in de zaak opgediend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Top beoordeling! ;)

Peter
27 april 2020

Zoals altijd, Het beste Thais restaurant van Zuid Holland.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt weer peter!

Willem Schadee
26 april 2020

Inmiddels lijkt erop dat we vaste afhaalklant zijn geworden. Dat is niet voor niets!! Heerlijk eten, aanrader.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn dat jullie vaste klant van ons zijn! Goed eten is goed teken! Bedankt weer!

Chantal Caes
23 april 2020

Het was heel lekker allemaal.

Eduard
20 april 2020

Heerlijk eten en snel bezord!

Robert
19 april 2020

Voor de tweede keer besteld en het was weer erg lekker.

Speijer
15 april 2020

Lekker gegeten En mooi op tijd Super.

Peter
12 april 2020

Zoals altijd uitstekend eten en vriendelijk personeel. Ik zal ze missen als we verhuisd zijn.

Reactie van Thai Streetfood

Hey peter ga jij verhuizen dan?

Mari
10 april 2020

Zoals gewoonlijk erg goed, een van mijn favorieten.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horen :)

Sebastiaan
10 april 2020

Heerlijk eten & goede service. Bestel hier al jaren!

Reactie van Thai Streetfood

Hey sebas!! Trouwe klant! Bedankt weer en tot snel :)

Gert-Jan
9 april 2020

Zoals altijd heerlijk eten. Helaas liet de bestelling op zich wachten. Gezien de carona tijd lopen de dingen nu eenmaal wat anders. Eten smaakte er niet minder lekker door.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt voor uw geduld gert! En fijn om te horen dat het weer gesmaakt heeft!

Shalisa
7 april 2020

Prima snelle levering en het eten was super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt voor uw bestelling

Laurens
28 maart 2020

Dank voor de lekkere maaltijd. Weer als vanouds. Hopelijk kunnen we over een tijdje weer bij jullie zitten. Sterkte in deze lastige tijd.

Reactie van Thai Streetfood

Bedankt voor je bestelling weer! en ik hoop ook dat deze lastige periode snel over is!!

Wim
26 maart 2020

Super lekker! Hartstikke bedankt weer, tot de volgende keer! Blijf gezond mensen.....

Reactie van Thai Streetfood

Heel erg bedankt voor jullie komst weer! Tot snel en ook jullie be safe!

Patrick
23 maart 2020

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
21 maart 2020

Erg lekker gegeten, precies op tijd bezorgd.

Marlous Blom
18 maart 2020

Wederom heerlijk gegeten! Nu de bezorgservice geprobeerd en ook hier tevreden overπŸ‘ŒπŸ». Wil je echt Thais eten, dan is dit je adres!

Suus
16 februari 2020

Allemaal heerlijk! Lekker pittig maar ook weer niet te pittig. Heerlijke curry, met ook bijzonder smakelijke gebakken rijst! Vega tom yam soep ook verukkelijk! Aanrader voor vega en vegan mensen want bijna alles is ook standaard vega/vegan te bestellen. Alleen vega soep Tom tud tjee vond mijn man te zoet en vega tofu spiesjes waren wat flauw. Suggestie: wat meer marineren en grillen ipv frituren.

Sjors
15 februari 2020
Willem
2 februari 2020

Als alternatief voor de 2e keer afgehaald en het was weer heerlijk. Zijn nu overtuigd dat dit voor ons het adres is waar we voor heerlijk eten terecht kunnen :) Goede en vriendelijke service.

Jonker
30 januari 2020
Rick
27 januari 2020

Mooie schone zaak en heerlijke verse gerechten!!! Aanrader...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gio
28 december 2019

Goed eten, bezorg tijd was goed en eten nog goed warm. Prima

Reijmer Arthur
25 december 2019

Was lekker en snel bezorgd

Marty
16 december 2019

Uitstekend ! de Pad thai was net zo lekker als in Thailand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Serge
16 december 2019

Het was weer heel erg lekker! πŸ‘πŸ½

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijmer
11 december 2019

Snel gebracht lekker eten!

Erik
24 oktober 2019

De thom kha ka soep was heerlijk. De pad krapao vonden wij niet uitgesproken genoeg. Maar dat is een kwestie van smaak. De ingrediΓ«nten waren vers en goed! We hebben een uur gewacht op het bestelde eten dat vonden we wel wat lang. Maar goed of het druk is of niet, heb je niet in de hand.

Leen
5 oktober 2019

Afgehaald. Goede kwaliteit. Heerlijk

Kim
12 september 2019

Heerlijk!!

Sari
9 september 2019

Heerlijke gerechten die ook nog snel worden bezorgd, aanrader!

Peter Kauffman
7 september 2019

Besteld om 18.20, bezorgd om 18.20... Zoals gewoonlijk waren alle gerechten weer TOP.

Engel
28 juli 2019

Super goed eten. Jammer dat er nog op de site stond dat je een gratis blikje drinken zou krijgen bij je bestelling. Aan de deur werd pas verteld dat deze actie niet meer geldig was. Had ik dat eerder geweten. Verder altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ric
22 juli 2019

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mozes
1 juli 2019

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Kauffman
24 mei 2019

Zoals altijd weer uitstekend. Niets op aan te merken!

Krijgsman
12 mei 2019

Stipt geleverd, uitstekende kwaliteit zorgvuldig verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter van der Ree
10 mei 2019

weer heerlijk gegeten . een echte aanrader

Henk
9 mei 2019

Het lijkt meer als gedacht, een paar grote bladen sla onder het vlees dan is het bakje snel vol. Bij bestelling via Internet een blikje frisdrank gratis ik heb het niet gezien?

Peter Kauffman
19 april 2019

Tja, wederom uitstekend. We hebben genoten van de loempia's, curry's, sate etc. Bezorging zeer snel, 20 min. Ga vooral zo door en jullie hebben trouwe klant.

Hessel
31 maart 2019
Peter Kauffman
23 maart 2019

Wederom een heerlijke maaltijd, de curry's, date, loempia etc... Besteld voor 18.20 en ook geleverd op die tijd. Alles TOP dus!

Reactie van Thai Streetfood

Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Bedankt weer!!

Van Druten
15 maart 2019
Peter
13 maart 2019

Wederom hebben we uitstekend gegeten.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn en bedankt weer!:)

laura
9 februari 2019

het was heerlijk en precies op tijd.

Reactie van Thai Streetfood

Fijn dat het gesmaakt heeft! Bedankt! :)

peter van der Ree
7 februari 2019

Zoals altijd weer heel erg lekker gegeten. Verse ingrediΓ«nten en heelijk gekruid. Tot de volgende keer.

Reactie van Thai Streetfood

Top peter! Hopelijk ben je al wat opgeknapt

m.verheijdt
16 januari 2019

lekker gegeten, goeie en vriendelijke service.

Dennis
24 december 2018
peter
24 december 2018

alleen de waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
20 december 2018

Heerlijk gegeten en werd precies op tijd bezorgd. Maaltijd was goed van temperatuur.

A.K.
7 december 2018

Top kwaliteit! Heerlijk verrast. Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste.

hans
6 december 2018
Michel
2 december 2018
Robbert
29 september 2018